Bumerang - Yazarkafe

5 Nisan 2017 Çarşamba

Okudum. Anladım. Kabul ediyorum...

Şimdi transkriptimiz hazır. IELTS'den de gerekli puanı aldıkmı arkadaşlar ??? O zaman ne duruyorsunuz. Başvuru yapsanıza :) Neyse konumuza dönelim. Dünya bir toz bulutuydu ve keşke öyle kalsaydı...

Eğer buralara kadar geldiyseniz artık BURAYA girmeye yetkilisiniz demek ki. Giriş için gerekli bilgiler ön kayıt bilgi formunu ve $75CAD yatırdıktan sonra mail adresinize geliyor. Bu sayfa sizin okul ile olan gerçek anlamda tek bağınız. Buradan ödemelerinizi yapabilir, sizden talep edilen evrakları öğrenebilir ve takibini yapabilirsiniz.

To Do List  sekmesi altından sizden istenen belgeler sırası ile yer alacak. Gönderdiğiniz belgeler incelendikten sonra belgenin durumunu takip edebilirsiniz.

Bizde şu anda bu aşamadayız. Gökçe hafta sonu IELTS sınavına girecek. Sınav sonuçları girilen tarihten 13 gün sonra açıklanıyor. Geçer not alırsa evrakın okula gitmesi 10 gün. Okulun bunu değerlendirmesi 7 gün. Yani 23 gün sonra durum netleşecek. Sınav ayın 8'inde sınava daha 3 gün var. Yani 3+13+10+7 = 33. günün şafağında durum netleşecek. Şimdi lütfen sessizce dağılalım.

1 yorum:

  1. :) Dağılabiliriz,,heyecanla gelişmeleri takip ediyor olacağız,,oğlum eşim ve kendim adına :)

    YanıtlaSil

Sonunda PR kartlarımız geldi...

 Uzun, maddi ve manevi yorucu bir süreç geride kaldı. Sonunda kartlarımız bugün 18.01.2022 elimize ulaştı. Kanada'ya 2. iniş tarihimiz: ...