Bumerang - Yazarkafe

17 Mayıs 2017 Çarşamba

Fak yu biç

Schengen çıktı. Yunanistan'ı dolandık geldik. Gezi bloğu yazmadığım için o bölümleri es geçiyorum. Aslında gezerken şunu bunu yazarım diye kafamda bir kaç notum olmuştu ama sallayın. Adamlar 7 milyon nüfus ile koca ülkede full time balayı keyfinde yaşıyor. Düzen var. Kafalar hep 1milyon. Kriz filanda yok ayrıca. Biz onlardan 4 kat fakiriz. Bunu bilseniz yeter.

NSCC'den haber geldi Waitlist'e almışlar saolsunlar. Yani 75 kişilik kontenjanları dolmuş. Konu ile ilgili mail atıp atarlandığımızda verdikleri cevap gayet mantıklıydı. 13 kişide waitlist'te bizim gibi beklemedeymiş. Başvuracaklar önemli not: Ön ödemeyi yaptığınız tarihi değil, tüm evraklarınızın (Transkript + IELTS)  ulaştığı tarihi baz alıyorlar. Bu sebeple geniş geniş davranmayın.

Şimdi bizde dedik ki arkadaş bizim eylül döneminde okula başlamamız lazım. Onlarda dedi ki çok beklersiniz. 75 kişiden kesin kayıt yaptırmayacaklar olacak. Oda anca Temmuz Ağustos gibi netleşir. Bizde dedik ki o zaman başka bölüm seçsek olurmu ? Onlar ne dedi bilmiyoruz. Akşam üstü mailleri gelir. Eğer olur derlerse, hala kontejyanı açık görünen turizmi seçeceğiz. Culinary Arts ta biz kayıt yaptırırken açık gözüküyordu. Gerçi sonradan waitlist'e düştü. Ama biz nasılsa ön kayıt yaptırdık diye sallamadık.

Tecrübe kendi kendine öğreniliyor. Bu sebeple bu yazıyı baştan itibaren okuyun ki bizim gibi patlamayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonunda PR kartlarımız geldi...

 Uzun, maddi ve manevi yorucu bir süreç geride kaldı. Sonunda kartlarımız bugün 18.01.2022 elimize ulaştı. Kanada'ya 2. iniş tarihimiz: ...