Bumerang - Yazarkafe

31 Mayıs 2017 Çarşamba

Çavuşu Kaybettik

29 Mayıs 2017 Saat 15:40 sularında Çavuş dedemiz Nurettin Yücel'i kaybettik. Hakkın rahmetine kavuştu. Dün defnettik. Koah hastasıydı. Kalp ve tansiyon rahatsızlığı vardı. 2 yıldır nefes almakta zorlanıyor ve oksijen makinesine bağlı olarak yaşamını devam ettiriyordu. Son hastaneye gidişimizde yoğun bakıma yatırdılar ve 10 gün dayanabildi. Biz ve doktorlar ellerinden geleni yaptı. Mekanın cennet olsun dedeciğim.

Bizim durumlarda netleşti. Vize için bir kaç evrak eksiğimiz kaldı. Muhtemelen 15 Hazirandan önce başvuru yapacağız. en geç 10 güne cevap gelecektir. Gökçe için öğrenci, Ada'ya turist banada open work permit istedik. Vize ücretleri 500$ civarı tutuyor. Evrakları bitirdiğimizde parayıda yatırıp başvuruyu tamamlayacağız. Dosyaya otel ve uçak rezervasyonlarını eklemek gerekiyor. Bu sebeple THY'den başvuru yapacağımız günün öncesi uçuş rezervasyonu yapacağım. Booking üzerinden okula yakın bir otelden de 10 günlük bir rezervasyon oluşturup başvuru dosyasına ekleyeceğim. Niyet mektubuna da 10 gün içinde kalıcı bir yer bulacağız gibisinden 2 satır ekleme yapacağız.

Muhtemelen bir dahaki yazımda başvuruyu yapmış oluruz sevgili kendim. Nasılsa benden başka okuyan yok :)

si yu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonunda PR kartlarımız geldi...

 Uzun, maddi ve manevi yorucu bir süreç geride kaldı. Sonunda kartlarımız bugün 18.01.2022 elimize ulaştı. Kanada'ya 2. iniş tarihimiz: ...